Προϊόντα

Ανακαλύψτε ποιοτικά προϊόντα μόνο από την M Energy

RinNOVA COND X E

- Περιγραφή

Το Rinnova Cond X E ολοκληρώνει το εύρος συμπύκνωσης BIASI: ιδανικό για συστήματα δαπέδων και συστήματα καλοριφέρ, είναι ο συμπαγής λέβητας συμπύκνωσης που εξασφαλίζει υψηλές αποδόσεις, χαμηλή κατανάλωση και σεβασμό στο περιβάλλον. Διατίθεται για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού οικιακής χρήσης σε ισχύ 25 και 35 kW και για θέρμανση μόνο σε ισχύ 16, 25 και 35 kW.

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σύνολο της σειράς συμπύκνωσης BIASI έχει συμπαγείς διαστάσεις που παραμένουν αμετάβλητες ανεξάρτητα από την ισχύ και το μοντέλο: αυτό επιτρέπει την εγκατάσταση του συστήματος και ένα εγκατεστημένο boiss condensing boiler, επιλέγοντας το ακριβές μοντέλο με τον πελάτη στο τέλος του έργου. Το πακέτο Rinnova Cond XE επιτρέπει στον εγκαταστάτη να προσαρμόζει το λέβητα σε διαφορετικά συστήματα: από το μικρό εργοστάσιο (διαμέρισμα) που ρυθμίζει τη μέγιστη απαιτούμενη ισχύ, στο εργοστάσιο με μεγαλύτερο μέγεθος (βίλα), όπου στην ίδια συμπαγή κατάσταση Rinnova Cond XE

ΟΝΕΙΡΑ ΧΡΥΣΟΥ

Επίσης το RinNova Cond X E είναι δυνατό να ενταχθεί στη λειτουργία Sogni d'oro, το πρόγραμμα συντήρησης που επεκτείνει τις συμβατικές συνθήκες εγγύησης από 2 έως 5 χρόνια. Γιατί η επιλογή ενός λέβητα BIASI σημαίνει αγορά ενός προϊόντος με υψηλό τεχνολογικό περιεχόμενο, αξιόπιστο αλλά πάνω απ 'όλα είναι σε θέση να υπολογίζει σε μια έγκαιρη και κατάλληλη εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα της επέκτασης εγγύησης:

 • Εργασία: σε περίπτωση βλαβών δεν θα πρέπει να πληρώσετε οποιοδήποτε κόστος εργασίας.
 • Γνήσια ανταλλακτικά: ειδικές εκπτώσεις στη φόρμα BASIC, μηδενικό κόστος με τον τύπο ALL INCLUSIVE
 • Σταθερό δικαίωμα κλήσης: σε περίπτωση παρέμβασης δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κανένα σταθερό κόστος κλήσης

ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ

1. Στον εναλλάκτη συμπύκνωσης που επιτρέπει την ανάκτηση της λανθάνουσας θερμότητας των καπνών
2. Στο συνολικό καυστήρα προμίγματος που μειώνει την περίσσεια αέρα και αυξάνει την ποσοστιαία περιεκτικότητα σε CO2 αυξάνοντας το σημείο δρόσου των καπνών.

Υψηλές αποδόσεις σημαίνει χαμηλότερη κατανάλωση και χαμηλότερο κόστος αερίου στο λογαριασμό!

ΧΑΜΗΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο προκατασκευασμένος καυστήρας από ανοξείδωτο χάλυβα, σε συνδυασμό με την τεχνολογία συμπύκνωσης, ελαχιστοποιεί την εκπομπή ρυπογόνων ουσιών, εξασφαλίζοντας το μέγιστο σεβασμό στο περιβάλλον. RinNova Cond X Και στην πραγματικότητα σέβεται τα όρια που απαιτούνται από την κλάση 5, την καλύτερη και την πιο περιοριστική σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία EN297.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΝΟΥ

Πατώντας συγχρόνως τα πλήκτρα 3 και 5, εισάγετε το μενού ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, όπου μπορείτε να δείτε τις παραμέτρους του λέβητα. Για να μετακινηθείτε στις παραμέτρους της λίστας, πατήστε τα πλήκτρα 3 και 4. Οι κύριες παράμετροι με τη σειρά που εμφανίζονται είναι:

Η τιμή κάθε παραμέτρου εμφανίζεται εναλλασσόμενη με τον αριθμό παραμέτρου.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Το νέο τηλεχειριστήριο (προαιρετικό) θα επιτρέψει τον έλεγχο του λέβητα προσαρμόζοντας τη λειτουργία του ανάλογα με τις διαφορετικές ανάγκες.

 • Δύο πλήκτρα θα σας επιτρέψουν να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του παραγόμενου ζεστού νερού χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κουραστικές εργασίες ανάμειξης.
 • Η επιθυμητή θερμοκρασία χώρου θα ρυθμιστεί εύκολα χρησιμοποιώντας δύο πλήκτρα.
 • Με ένα ειδικό κουμπί θα είναι δυνατή η γνώση της θερμοκρασίας του οικιακού περιβάλλοντος.

ΠΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

υποδεικνύει πότε πρέπει να γεμίσετε το σύστημα με την ένδειξη FL στην οθόνη:

- Προδιαγραφές

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Υψηλές αποδόσεις (σύμφωνα με την οδηγία 92/42 ΕΟΚ και το νομοθετικό διάταγμα 311/06)
 • Υγειονομικές προδιαγραφές (EN 13203)
 • Συμπυκνωμένος πρωτογενής εναλλάκτης θερμότητας από ανοξείδωτο χάλυβα με πλαστική επίστρωση για μέγιστη αντίσταση στη διάβρωση
 • Σύνολο καυστήρα προμίγματος, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα (κλάση NOx 5)
 • Ανοξείδωτος εναλλάκτης θερμότητας πλάκας
 • Μέγιστη ισχύς ρυθμιζόμενη ανάλογα με τις ανάγκες του συστήματος
 • Βαθμός προστασίας IPX5D
 • Εγκατάσταση σε μερικώς προστατευμένο μέρος
 • Ενσωμάτωση στα ηλιακά συστήματα BIASI χρησιμοποιώντας ένα ηλιακό κιτ
 • Ψηφιακός πίνακας ελέγχου με οπίσθιο φωτισμό
 • Ψηφιακή ανάγνωση πίεσης από μετατροπέα πίεσης
 • Δυνατότητα για τηλεχειριστήριο και εξωτερικό αισθητήρα.

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ

Θέρμασνη (Dir. rend. 92/42 CEE )

Ο RinNOVA COND X E είναι ένας προκατασκευασμένος λέβητας συμπύκνωσης: ο πρωτογενής εναλλάκτης από ανοξείδωτο χάλυβα εγγυάται υψηλή απόδοση, μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στη διάβρωση.

 

Κατηγορία 5 NOx (EN297 )

Ο συνολικός καυστήρας προμίγματος βελτιστοποιεί το μείγμα αέρα και αερίου, μεγιστοποιώντας τις αποδόσεις και ελαχιστοποιώντας τις ρυπαντικές εκπομπές. ανήκει στην κατηγορία των πλέον περιοριστικών όρων εκπομπής με μόνο 17 ppm NOx προϊόντα, ποσότητα 5 φορές μικρότερη από την ποσότητα ΝΟχ που παράγεται από τους τυπικούς λέβητες.

Υγεία (EN 13203)

Ο Rinnova Cond X E εξασφαλίζει την καλύτερη απόδοση όσον αφορά το ζεστό νερό οικιακής χρήσης, μειώνοντας τον χρόνο αναμονής για τη διαθεσιμότητα ζεστού νερού εξασφαλίζοντας σταθερότητα θερμοκρασίας.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Ο Rinnova Cond X E, για τη διευκόλυνση της εγκατάστασης και της συναρμολόγησης, παρέχει στάνταρ:

  • Πρότυπο σε χαρτί και βραχίονα για εγκατάσταση
  • Τεκμηρίωση: εγχειρίδιο προϊόντος, εγχειρίδιο εγκατάστασης, κατάλογος υπηρεσιών BIASI, δήλωση συμμόρφωσης
  • Γρήγορο οδηγό στη μαγνητική υποστήριξη
  • Δηνατότητα για εξωτερικό αισθητήρα και τηλεχειριστήριο
  • Καλώδιο τροφοδοσίας.

Ο Rinnova Cond X E, επιπλέον, μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Η νέα σειρά των προκατασκευασμένων λεβήτων έχει, στην πραγματικότητα, εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις 700 x 400 x 290 mm και δυνατότητα τοποθέτησης σε μερικώς προστατευμένο χώρο σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται στο εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης. Στη λίστα BIASI υπάρχει πλήρης σειρά αγωγών καυσαερίων και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

Οι προκατασκευασμένοι λέβητες έχουν σχεδιαστεί για να συλλέγουν στο λέβητα το συμπύκνωμα που παράγεται από την ψύξη των καπνών μέσα στον εναλλάκτη συμπυκνωτή. Αυτή η ψύξη περιλαμβάνει την απελευθέρωση της θερμότητας των αναθυμιάσεων στο νερό της εγκατάστασης, προσδιορίζοντας τις αποδόσεις του RinNova Cond X E (σε 30% του φορτίου σε χαμηλή θερμοκρασία, 108%). Το σιφόνι συλλέγει το συμπύκνωμα που παράγεται στο λέβητα, γι 'αυτό πρέπει να συνδεθεί με την οικιακή αποχέτευση και αντιπροσωπεύει μια συσκευή ασφαλείας που επιτρέπει την προστασία του χρήστη και τη συντήρηση του λέβητα σε ανώμαλες περιπτώσεις απόφραξης του σωλήνα καπνού ή απόφραξη της οικιακής εκκένωσης και την επακόλουθη αύξηση της συμπύκνωσης στον λέβητα.

ΕΝΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Συνδέοντας τον εξωτερικό αισθητήρα (προαιρετικά) απευθείας στον λέβητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κλιματική ρύθμιση. Ο RinNova Cond X E θα προσαρμόσει τη θερμοκρασία νερού του συστήματος στις εξωτερικές κλιματολογικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας δωματίου χωρίς απόβλητα και βελτιστοποιώντας την κατανάλωση. Χρησιμοποιώντας τον έλεγχο του κλίματος, ακόμα και η απόδοση της ρύθμισης αυξάνεται δίνοντας μεγαλύτερη αξία στο σπίτι σας.

Συνδέοντας τον εξωτερικό αισθητήρα στον λέβητα, είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε τον συντελεστή Κ, ο οποίος αυξάνει ή χαμηλώνει τη θερμοκρασία της ροής βάσει της μεταβολής της εξωτερικής θερμοκρασίας.

RINNOVA COND X E ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Σε μια πραγματική προκαταρκτική καύση, η συμπύκνωση αρχίζει όταν η θερμοκρασία του νερού που επιστρέφει στον λέβητα πέφτει κάτω από την τιμή του σημείου δρόσου των καπνών: στους περίπου 56 ° C ο υδρατμός που περιέχεται στους αναθυμιάσεις συμπυκνώνει τη θερμότητα που λαμβάνεται από αυτόν τον μετασχηματισμό. Καθώς η θερμοκρασία επιστροφής στο λέβητα μειώνεται κάτω από το σημείο δρόσου, ξεκινάει η διαδικασία συμπύκνωσης. Όσο χαμηλότερη είναι η θερμοκρασία επιστροφής στον λέβητα, τόσο περισσότερο λειτουργεί με συμπύκνωση, επιτυγχάνοντας απόδοση 108%

1. Αυτό σημαίνει ότι οι προκατασκευασμένοι λέβητες επιτυγχάνουν τη μέγιστη αποδοτικότητα και επομένως τη μέγιστη εξοικονόμηση, με συστήματα δαπέδου όπου ο λέβητας λειτουργεί για το 100% της λειτουργίας του σε συμπύκνωση.

2. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι οι προκατασκευασμένοι λέβητες δεν συνεπάγονται εξοικονόμηση με συστήματα καλοριφέρ. Πρώτα απ 'όλα, η απόδοση των τυπικών θερμοκρασιών ενός συστήματος καλοριφέρ (80/60 °) είναι 98%, επομένως υψηλότερη από την απόδοση ενός τυπικού λέβητα. Δεύτερον, τα παραδοσιακά φυτά λειτουργούν για μερικές περιόδους σε ένα έτος με τη μέγιστη ισχύ, επειδή έχουν μέγεθος για να εγγυώνται άνεση στις πιο δυσμενείς και κρύες συνθήκες του χειμώνα. Για το 90% της περιόδου λειτουργίας οι λέβητες λειτουργούν επομένως σε μειωμένη κατάσταση: σε αυτές τις περιπτώσεις οι λέβητες συμπύκνωσης μπορούν να λειτουργούν σε χαμηλότερες θερμοκρασίες ακόμα και σε συστήματα καλοριφέρ. Το ελάχιστο ή το 30% του φορτίου βελτιστοποιεί την απόδοσή του, για περαιτέρω πλεονέκτημα της εφαρμογής ενός λέβητα συμπύκνωσης με παραδοσιακά συστήματα.

 

 

 

ΥΓΙΕΙΝΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

RinNova Cond X E για την παραγωγή θέρμανσης και ζεστού νερού: ο εναλλάκτης θερμότητας από ανοξείδωτο χάλυβα σε συνδυασμό με την ηλεκτρονική διαχείριση καθορίζουν εξαιρετική απόδοση ακόμα και στην παραγωγή ζεστού νερού οικιακής χρήσης. για θέρμανση μόνο μπορεί να συνδυαστεί με βραστήρες για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Ο πίνακας ελέγχου του λέβητα διαχειρίζεται τον αισθητήρα λέβητα έτσι ώστε να είναι σε θέση να επιλέξει την επιθυμητή θερμοκρασία υγιεινής απευθείας από τον λέβητα. Στο λέβητα, είναι δυνατόν να επιλέξετε τη λειτουργία λεγιονέλλα και οι χρόνοι απόκρισης του ίδιου του λειτουργίας: κάθε 2 ή 3 ημέρες (προαιρετικά) ο λέβητας παρεμβαίνει φέρνοντας το νερό αποθηκεύεται στο συσσώρευση σε ασφαλή θερμοκρασία για το χρόνο που απαιτείται για να σπάσει το βακτήριο . Προσοχή: σε αυτές τις συνθήκες είναι απαραίτητο να αναμειχθεί. Για την παραγωγή ζεστού νερού οικιακής χρήσης (συνδυασμένο μοντέλο) μπορεί να συνδυαστεί με ηλιακά συστήματα BIASI χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο ηλιακό κιτ (προαιρετικό). Ο λέβητας παρεμβαίνει μόνο όταν είναι απαραίτητο, αξιοποιώντας στο έπακρο την ηλιακή ενέργεια και εξασφαλίζοντας την άνεση που ζητά ο χρήστης. (μοντέλο μόνο θέρμανσης) μπορεί να συνδυαστεί με το ηλιακό σύστημα BIASISOL CF HE με διπλή αποθήκευση σε πηνίο: ο λέβητας και το ηλιακό σύστημα θερμαίνουν το νερό που αποθηκεύεται στη συσσώρευση εξασφαλίζοντας ότι είναι πάντα διαθέσιμο για χρήση.

 

 

- Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω
Ονοματεπώνυμο *

Το Ονοματεπώνυμό σας.
Email *

Το Email σας.
Αυτή η φόρμα συλλέγει πληροφορίες από τα παραπάνω πεδία για να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προστασίας των δεδομένων σας. *

Εσφαλμένη επιλογή

  

ΕΠΑΝΩ