Τα Νέα μας

Από τη σελίδα αυτή μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της M-Energy καθώς επίσης και για νέα του χώρου.

Προστασία Λέβητα Φυσικού Αερίου από την Παγωνιά

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συνδυάστε τη συντήρηση του λέβητά σας με την αγορά του καλύμματος και σας κάνουμε δώρο τα περαστικά αξίας 20€!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ

Πως μπορείτε να προστατεύσετε τον λέβητα φυσικού αερίου σας από την παγωνιά

Προσφορές Ερμαρίου λέβητα φυσικού αερίου

Προκειμένου οι καταναλωτές να έχουν τα μέγιστα οφέλη από τη χρήση του λέβητά τους κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Θα πρέπει να γίνει έγκαιρος έλεγχος και σωστή συντήρηση όλων των συσκευών φυσικού αερίου καθώς και να τις προστατεύσουν από την παγωνιά.

Πόσο σημαντική είναι η προφύλαξη του λέβητα μας;  

Τα τεράστια προβλήματα που παρατηρήθηκαν πέρσι από την βαρυχειμωνιά έθεσαν επιτακτικά το ζήτημα της συντήρησης στους λέβητες. Μερικές βασικές κινήσεις που πρέπει να κάνει ο χρήστης φυσικού αερίου για να αποφύγει τις δυσάρεστες
εκπλήξεις.
Στους λέβητες που εγκαταστάθηκαν εξωτερικά, πρέπει να τοποθετηθεί ειδικό κάλυμμα προστασίας του λέβητα με ενισχυμένη μόνωση.
Επίσης πρέπει να γίνει έλεγχος των μονώσεων στις σωληνώσεις, όπου υπάρχει κάτι φθαρμένο να αντικατασταθεί, γιατί αν σταματήσει η κυκλοφορία του νερού στις σωληνώσεις, μπορεί μετά να παγώσουν όλα. Αυτό που συναντάμε συνήθως είναι τις
σωληνώσεις να περνούν έξω από το σπίτι γιατί δεν θέλει να τις βλέπει η νοικοκυρά με κίνδυνο να παγώσουν σε περίπτωση χαμηλών θερμοκρασιών.
Ωστόσο οι εξωτερικές σωληνώσεις θέλουν καλή μόνωση ή να τοποθετηθούν εσωτερικά.

Χρειάζεται συντήρηση λέβητα;

Πριν από όλα αυτά θα πρέπει να έχει γίνει μία συντήρηση του λέβητα. Σωστό είναι η συντήρηση να γίνεται μετά το τέλος του χειμώνα και όχι το φθινόπωρο που συνηθίζουν όλοι, για να υπάρχει χρόνος να γίνει σωστή συντήρηση. 

Προσφορές καλύμματος λέβητα φυσικού αερίου 2

Τι κάνω σε περίπτωση παγωνιάς;

Σε περίπτωση παγωνιάς, καλό είναι να λειτουργεί συνεχώς ο λέβητας, όσο δουλεύει, το νερό παραμένει θερμό και δεν μπορούν να παγώσουν οι σωληνώσεις της θέρμανσης. Πριν κοιμηθούμε το βράδυ ας αφήσουμε το νερό σε μία βρύση να τρέχει ελάχιστα, και αυτό αποτρέπει το ενδεχόμενο να παγώσει το δίκτυο του ζεστού νερού σε περίπτωση που η θερμοκρασία είναι αρκετά κάτω του μηδενός.

 

 

Προδιαγραφές καλύμματος λέβητα φυσικού αερίου 1

 

 

 

Προδιαγραφές καλύμματος λέβητα φυσικού αερίου  2

 

Δεκέμβριος 2019

ΕΠΑΝΩ