Τα Νέα μας

Από τη σελίδα αυτή μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της M-Energy καθώς επίσης και για νέα του χώρου.

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου με εξόφληση εως και 72 δόσεις

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου με εξόφληση έως και 72 δόσεις

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το ZeniΘ Χρηματοδότηση εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, είναι εμπορικά διαθέσιμο από 06/10/2020.

Με το ZeniΘ Χρηματοδότηση, προσφέρεται για πρώτη φορά η δυνατότητα σε ιδιοκτήτες ακινήτων να χρηματοδοτηθούν για την κατασκευή νέας εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου, ή για την αντικατάσταση του υφιστάμενου λέβητα φυσικού αερίου.

Αποτελεί μια αποκλειστική συνεργασία της ΖeniΘ με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για την χορήγηση δανείου ύψους 1.000 έως 15.000 € και αποπληρωμή σε 6 έως 72 μηνιαίες δόσεις, με εξαιρετικά ανταγωνιστικό προνομιακό επιτόκιο 5,9% (πλέον εισφοράς Ν.128/75, σήμερα 0,60%), χωρίς προσημείωση ακινήτου, ειδικά για τους Πελάτες της ZeniΘ. Τα έξοδα δανείου ανέρχονται σε 90 € και χρεώνονται μετά την εκταμίευση. Δεν υπάρχουν έξοδα για την αίτηση δανείου.

Για την υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης καθώς επίσης και για την παροχή εξειδικευμένων πληροφοριών και διευκρινίσεων, ο πελάτης μπορεί να απευθυνθεί στα παρακάτω τηλέφωνα:

Περιοχή Θεσσαλονίκης: 2310 543266

ΕΠΑΝΩ