Υπηρεσίες: Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Έχετε σπίτι η διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης; Επικοινωνήστε μαζί μας για την αυτοψία του χώρου σας και την εγκατάσταση φυσικού αερίου με την εγγύηση της M Energy!

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου Θεσσαλονίκη

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου Θεσσαλονίκη

Η πιο διαδεδομένη εφαρμογή του φυσικού αερίου είναι η εγκατάσταση ατομικού λέβητα για την θέρμανση του διαμερίσματος και την ταυτόχρονη παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Οι σωληνώσεις ξεκινούν από τον λέβητα φυσικού αερίου και καταλήγουν στα σώματα καλοριφέρ. Η εγκατάσταση είναι ορατή. Στον λέβητα επίσης καταλήγει και η παροχή φυσικού αερίου που ξεκινά από τον μετρητή φυσικού αερίου στο πεζοδρόμιο. Ο έλεγχος της θερμοκρασίας στο διαμέρισμα γίνεται με θερμοστάτη ο όποιος τοποθετείται σε κατάλληλο σημείο ενδεικτικό της θερμοκρασίας χώρου. Επειδή οι διαστάσεις του λέβητα είναι περιορισμένες τοποθετείται συνήθως στο μπαλκόνι εφόσον καλύπτονται οι προϋποθέσεις του κανονισμού. Σε σπάνιες περιπτώσεις τοποθετείται εντός του διαμερίσματος σε σημείο όπου να υπάρχει πρόσβαση για την καμινάδα καπναερίων. Αυτού του τύπου εγκαταστάσεις φυσικού αερίου γίνονται όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Εγκατάσταση Λεβήτων Φυσικού Αερίου Θεσσαλονίκη

Οι ατομικοί λέβητές φυσικού αερίου διακρίνονται σε δύο κατηγορίες. Τους συμβατικούς λέβητες και τους λέβητες συμπύκνωσης. Και οι δύο κατηγορίες έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και εκτελούν τις ίδιες λειτουργίες με τη μόνη διαφορά ότι οι λέβητες συμπύκνωσης εκμεταλλεύονται μέρος των καυσαερίων και αποδίδουν τη θερμότητα τους στην εγκατάσταση με αποτέλεσμα να έχουν υψηλότερο βαθμό απόδοσης από τους συμβατικούς λέβητες.

Οικονομία από την Εγκατάσταση Φυσικού ΑερίουΕγκατάσταση φυσικού αερίου Θεσσαλονίκη

Με τα σημερινά δεδομένα κοστολόγησής του πετρελαίου η εξοικονόμηση ενός λέβητα συμπύκνωσης σε σχέση με μία εγκατάσταση πετρελαίου είναι της τάξης του 40 με 50%.

Αυτό σημαίνει ότι μια δαπάνη για τη μετατροπή εγκατάσταση πετρελαίου σε φυσικό αέριο με λέβητες επιδείνωσης έχει πολύ σύντομο χρόνο απόσβεσης και επιπλέον έχει τα πλεονεκτήματα σε κατάσταση αερίου.

Τι πρέπει να προσέξω στην εγκατάσταση φυσικού αερίου

Κατά την εκλογή επιλογή του εξοπλισμού και του λέβητα αερίου θα πρέπει να προσέξετε τα παρακάτω:

Θα πρέπει να είναι πιστοποιημένοι

  • Να καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας,
  • Να διαθέτουν πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών
  • Επίσης για την εξοικονόμηση καυσίμων πρέπει να διαθέτουν υψηλόβαθμό εσωτερικής απόδοσης υψηλό εσωτερικό βαθμό απόδοσης

Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στην Θεσσαλονίκη από την M Energy

H M Energy εδω και πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε περιοχές των γειτονικών νομών εκτελεί εγκαταστάσεις φυσικού αερίου χρησιμοποιώντας εγγυημένους λέβητες τελευταίας γενιάς και παρέχει Πιστοποιητικό Στεγανότητας Σωληνώσεων Φυσικού Αερίου σε όλες τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου της. 

Η M Energy χρησιμοποιεί και προτείνει λέβητες BIASI & BAXI που είναι οι ποιοτικότεροι και ταυτόχρονα οι οικονομικότεροι στην Ελληνική αγορά. 

Φυσικά η M Energy παρέχει σε όλες τις εγκαταστάσεις της αλλά και κάθε εγκατάσταση φυσικού αερίου που τυχόν έχετε service βλάβες και συντήρηση μέσω ραντεβού με εξειδικευμένους τεχνικούς άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την αυτοψία του χώρου σας για την εγκατάσταση φυσικού αερίου στο διαμέρισμά σας και ξενοιάστε μια για πάντα με το θέμα της θέρμασης του σπιτιού ή του διαμερίσματός σας.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ... ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου με λέβητα BAXI ή FONDITAL μόνο 1490€!

Με πιστοποιημένους λέβητες και πιστοποιημένη εγκατάσταση

Εγγύηση Λέβητα 7ετίας

Εγγύηση Εγκατάστασης 10ετίας

Εσείς τί περιμένετε; Μάθετε περισσότερα...

baxi fondital 1500

ΕΠΑΝΩ