SERVICE, Συντήρηση, Βλάβες & Άλλα...

Service, Συντήρηση & Αντιμετώπιση Βλαβών σε Λέβητες Φυσικού Αερίου, Κλιματιστικά, Φωτοβολταϊκά & Ηλιακά πάντα με την εμπειρία, την σιγουριά και τις τιμές της M Energy

SERVICE Λέβητες Αερίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Μ - ENERGY ιδρύθηκε το 1986 και διαθέτει κάθετη οργάνωση .Είναι πιστοποιημενη με ISO 9001:2008για τις εγκαταστάσεις και το service και διάθετει στο δυναμικό της μηχανολόγους μηχανικούς καθώς και τεχνικούς αερίων καυσίμων με πείρα στο Φυσικό αέριο στη Θεσσαλονικη απο τη γέννηση του το 2000. Οι γραμμές είναι ανοιχτές όλο το 24ωρο.Τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα λειτουργεί η υπηρεσία του τεχνικού ασφαλείας.

Οι υπηρεσίες μας μπορούν να χωριστούν σε 5 διαφορετικούς τομείς:

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΜΗΠΩΣ Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ;

Εξοικονόμηση χρημάτων είναι υπέροχο, οπότε γιατί να μη μας καλέσετε και να δούμε αν θα μπορούσαμε να σώσουμε κάποια έξτρα μετρητά; Η ομάδα μας είναι διαπιστευμένη για όλες τις μάρκες λέβητα, έτσι θα εργαστούμε για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του μηχανήματός σας ΩΣΤΕ αυτό να λειτουργεί σωστά.

Έρευνα η οποία πρόσφατα ολοκληρώθηκε αποκάλυψε ότι αφήνοντας 3 χρόνια ασυντήρητο το λέβητα φυσικού αερίου μας επιβαρυνόμαστε με 15% μεγαλύτερο λογαριασμό.

. -Η ετήσια συντήρηση του λέβητα φ. αερίου είναι υποχρεωτική σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Υπουργική Απόφαση, 15/7/2003 ΦΕΚ αρ. φύλλου 963, τεύχος     Β΄, παράγραφο 13.8).

-Η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης σας προτρέπει να προβείτε στην ετήσια συντήρηση στο έντυπο του λογαριασμού φυσικού αερίου που σας αποστέλλει.

-Ο κατασκευαστής της συσκευής αερίου (λέβητας) αναφέρει ρητά ότι στην περίπτωση που δε γίνει η ετήσια συντήρηση ή γίνει από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό, ο πελάτης στερείται της κάλυψης της εγγύησης.

                                                                                                          

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ    

ΖΗΤΟΥΜΕ 1 ώρα από το χρόνο σας για να εξασφαλίσουμε ότι ο λέβητα σας είναι σε θέση να λειτουργεί αποτελεσματικά, αλλά και να το ελέγξουμε για τυχόν ελαττώματα που θα μπορούσαν δυνητικά να προκαλέσουν μεγαλύτερη βλάβη .

-Η συντήρηση της εγκατάστασης του επίτοιχου λέβητα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

* έλεγχο της στεγανότητας της σωλήνωσης αερίου σε πίεση λειτουργίας

* πλήρη καθαρισμό και έλεγχο όλων των επιμέρους τμημάτων του λέβητα

* έλεγχο πίεσης αερίου

* έλεγχο συστήματος πίεσης

* έλεγχο για τυχόν διαρροές νερού

* έλεγχο συστημάτων ασφάλειας του λέβητα

* σύσφιξη των υδραυλικών συνδέσεων εντός του λέβητα

* πιθανή ρύθμιση αισθητηρίων θερμοκρασίας και καθαρισμό του λέβητα (εκτός του εναλλάκτη ζεστού νερού χρήσης)

* μέτρηση καυσαερίων του λέβητα και έκδοση του φύλλου ελέγχου του αδειούχου τεχνικού.

AKOMH πραγματοποιείται έλεγχος στα παρακάτω 15 σημεία:

* Διαρροή φυσικού αεριού

* Κεντρική βαλβίδα Φυσικού αεριού

* Καλή λειτουργία του καυστήρα

* Διακόπτη του ρελέ αυτονομίας

* Διακόπτη ασφάλειας αέρος

* Ρελέ ασφάλειας που προγραμματίζει της εντολές για την έναυση

* Κυκλοφορητές νερού

* Υδροστάτες επαφής

* Αισθητήρια

* Πιεστικό δοχείο

* Βαλβίδα ασφάλειας

* Μειωτή πιέσεως νερού η Αυτόματου πληρωτή

* Ανιχνευτή αεριού

* Ηλεκτροβάννας Αερίου Ασφάλειας

* Καπνοδόχου

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Έλεγχος στεγανότητας σωληνώσεων φυσικού αερίου: Είναι απαραίτητο σύμφωνα και με τον Τεχνικό Κανονισμό, η πραγματοποίηση έλεγχου της στεγανότητας των σωληνώσεων της εγκατάστασης κάθε 4 έτη με κατάλληλα μέτρα από ένα αδειοδοτημένο εγκαταστάτη και η έκδοση αντίστοιχου πιστοποιητικού επανελέγχου. Μια πρόσθετη αλλά αναγκαία εργασία για όλους τους καταναλωτές φυσικού αερίου της οικιακούς και εμπορικούς, που οι εγκαταστάσεις τους συμπλήρωσαν 4 χρόνια από την αρχική λειτουργία τους, η ΕΠΑ Θεσσαλoνίκης. Στο πλαίσιο της ασφαλούς λειτουργίας των εσωτερικών εγκαταστάσεων και τη μέγιστη οικονομία στην χρήση του αερίου, η ΕΠΑ προγραμματίζει, βάσει συμβατικών συμφωνιών, για πρώτη φορά από το 2014, δειγματοληπτικούς ελέγχους προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι καταναλωτές πραγματοποιούν τις εργασίες συντήρησης και πρωτίστως αν διαθέτουν το πιστοποιητικό «Επανελέγχου Στεγανότητας Σωληνώσεων».

Το σημαντικότερό βέβαια είναι πως αν, στους ελέγχους βρεθούν καταναλωτές που δε διαθέτουν το πιστοποιητικό αυτό, η εταιρία για λόγους ασφαλείας, εφόσον δεν τηρήσουν τις σχετικές υποχρεώσεις, μπορεί να διακόψει τη σύνδεση.

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ - Αν ο λέβητας σας παρουσιάσει προβλήματα θα θέλετε να επισκευαστεί με το ελάχιστο κόστος και στον ελάχιστο χρόνο. Εμείς διαθέτουμε τεχνικούς εφοδιασμένους με ανταλλακτικά σε καθημερινή βάση σε όλο το δίκτυο της πόλης , με αποτέλεσμα το 80% των περιστατικών να επισκευάζεται επιτόπου με χρέωση μία επίσκεψη επισκευής.

Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει να μείνετε χωρίς θέρμανση και ζεστό νερό.Εμείς θα εργαστούμε ώστε να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΒΗΤΑ ΑΕΡΙΟΥ - Μερικές φορές δε συμφέρει να επισκευάστεί ένας υπάρχοντας λέβητας.Αν κρίνουμε μια αντικατάσταση να είναι απαραίτητη, τότε εμείς θα καταγράψουμε με λεπτομέρειες το υπάρχον σύστημά σας εκεί και έπειτα (συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους του λέβητα, την τοποθεσία και τις υφιστάμενες σωληνώσεις),θα είμαστε έτοιμοι άμεσα να σας προτέινουμε την καλύτερη δυνατή λύση

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα ανταλλακτικών

ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

BAXI, BIASI, BONGIOANNI, FONDITAL, NOVA FLORIDA, RIELLO, VAILLANT, SIME, ARISTON, IMMERGAS, BUDERUS, CHAFFOTEAUX, DEMIR DOKUM, WOLF, DAESUNG, PROTERM, ARCA κ.α.

ΕΠΑΝΩ