Τα Νέα μας

Από τη σελίδα αυτή μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της M-Energy καθώς επίσης και για νέα του χώρου.

Προστατευτικό κάλυμμα λέβητα φυσικού αερίου (κουκούλα). Είναι απαραίτητο;

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συνδυάστε τη συντήρηση του λέβητά σας με την αγορά του καλύμματος και σας κάνουμε δώρο τα περαστικά αξίας 20€!

Προστατευτικό κάλυμμα λέβητα φυσικού αερίου. Είναι απαραίτητο;

Πώς επιτυγχάνουμε Προστασία λέβητα από την παγωνιά;

Εξωτερικές εγκαταστάσεις φυσικού αερίου

Στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι εγκαταστάσεις μονάδων φυσικού αερίου γίνονται στο εξωτερικό του κτηρίου σε αντίθεση με άλλες χώρες του κόσμου, καθώς και σε παλαιότερες εγκαταστάσεις, όπου η γραμμή του φυσικού αερίου "μπαίνει" μέσα στο κτήριο είτε αυτό αφορά διαμέρισμα ή μικρό κτήριο, είτε μονοκατοικία. Αυτό γίνεται λόγω της εναρμόνισης με τους κανόνες προστασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το φυσικό αέριο.

 

Προστασία λέβητα από την παγωνιά με κάλυμμα λέβητα φυσικού αερίου.

Υπάρχουν δύο τύποι προστατευτικών καλυμμάτων για λέβητες φυσικού αερίου. Το μεταλλικό κάλυμμα που αποτελεί μόνιμη εγκατάσταση μονωτικών μεταλλικών πάνελ γύρω από το σώμα του λέβητα και η λύση της κουκούλας λέβητα φυσικού αερίου που μπορεί να βγαίνει όταν δεν την χρειαζόμαστε. Και οι δύο λύσεις είναι αξιόπιστες και προστατεύουν τον λέβητά μας από την παγωνιά. Οι κύριες διαφορές τους είναι το κόστος ή ευκολία χρήσης και ο χώρος που θα χρειαστεί να καταλάβουν. Το προστατευτικό κάλυμμα πιάνει λιγότερο χώρο, έχει φυσικά μικρότερο κόστος και μεγαλύτερη ευκολία στην χρήση, γι' αυτό το προτιμάμε σε σχέση με το μεταλλικό όπου δεν είναι πάντα εύκολη η εγκατάστασή του λόγω του χώρου που καταλαμβάνει.

Πλεονεκτήματα κάλυμμα λέβητα (κουκούλα λέβητα) φυσικού αερίου από την παγωνιάΚάλυμμα λέβητα φυσικού αερίου κλειστό μόνο 110€

Η M-Energy έχει εξασφαλίσει για εσάς την ιδανική λύση της κουκούλας / προστατευτικό κάλυμμα για τον λέβητα φυσικού αερίου σας που έχει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

1. Το κάλυμμα προστατεύει καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου το λέβητα, τη συνδεσμολογία και τις βάνες από παγετό και καιρικές συνθήκες.

2. Ο λέβητας και οι σωληνώσεις του παραμένουν καινούριες μια που δεν έχουν επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον.

3. Με την προστασία του λέβητα επιτυγχάνουμε την εξοικονόμηση καυσίμου λόγω μηδενικών απωλειών θερμότητας του λέβητα στο περιβάλλον.

4. Για να αντέχει στον χρόνο είναι κατασκευασμένο από πιστοποιημένο ανεξίτηλο και άκαυστο υλικό γαλλικής προέλευσης με ενδιάμεσο πιστοποιημένο πετροβάμβακα.

5. Η τοποθέτησή του μπορεί να γίνει από τον καθένα μια που είναι πολύ εύκολη γιατί δεν χρειάζεται τρύπημα στον τοίχο όπως κάποιο μεταλλικό ερμάριο και χάρη στους ενσωματωμένους μαγνήτες που εφαρμόζουν τέλεια πάνω στο λέβητα αερίου σας.

6. Το ειδικό άνοιγμα που έχει στο μπροστινό μέρος του κάνει την πρόσβαση στον λέβητα πολύ εύκολη ώστε να μπορεί να γίνει ο έλεγχος και η συντήρησή του πολύ εύκολα χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί. Έτσι πλεονεκτεί σε σχέση με τα μεταλλικά ερμάρια όπου, για να κάνουμε την συντήρηση του λέβητα, μπορεί να χρειαστεί να τα αφαιρέσουμε από τον τοίχο για να έχουμε πρόσβαση σε πλαϊνές ή πίσω σωληνώσεις.

Απαραίτητη η χρήση καλύμματος λέβητα φυσικού αερίου.

Το πρόβλημα με το πάγωμα του λέβητα φυσικού αερίου είναι πολύ σοβαρό μια που μπορεί εκεί που τον χρειαζόμαστε περισσότερο να μας εγκαταλείψει. Όταν οι εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλή και χρειαζόμαστε άμεσα θέρμανση μέσα στο σπίτι μας δεν θα μπορέσουμε να το θερμάνουμε ούτε με κλιματισμό μια που η απόδοσή του θα είναι πολύ χαμηλή. Θα είναι πολύ κρίμα να μην μπορούμε σε μια παγωνιά να έχουμε την ζέστη που μας εξασφαλίζει το φυσικό αέριο. Επιπρόσθετα μια εγκατάσταση φυσικού αερίου μπορεί να κοστίσει από 1500 μέχρι και αρκετές χιλιάδες ευρώ ανάλογα με το μέγεθος αλλά και το είδος της. Είναι κρίμα λοιπόν να αφήσουμε τον λέβητά μας να παγώσει και να καταστραφεί. Έτσι η προμήθεια μιας κουκούλας λέβητα ή αλλιώς ενός καλύμματος λέβητα φυσικού αερίου είναι απαραίτητη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα καλύμματα που διαθέτουμε καθώς και για τις προσφορές και τις προνομιακές μας τιμές!

 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΒΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Δείτε παρακάτω τις διαστάσεις που έχουν οι πιο διμοφιλείς λέβητες φυσικού αερίου για να επιλέξετε το κάλυμα που ταιριάζει:

diastaseis leviton aeriou front

 

Περισσότερα για το κάλυμμα λέβητα φυσικού αερίου

 

prostasia levita 2

 

 

Δεκέμβριος 2021

ΕΠΑΝΩ